Sök

Skidsemester i Stöten, Sälen

Fantastisk anläggning för allt från skidåkning till bad och bowling

Vi tog med barnen, fyllde bilen och åkte norrut mot Stöten i Sälen. Resan påbörjades i Jönköping. Eftersom det är rätt många timmars bilfärd upp till Stöten så bestämde vi oss att stanna på och sova en natt på hotell i Malung på vägen upp. Då kunde vi komma fram pigga och fräscha på morgonen och börja åka direkt!

Vi filmade hela veckan i en vlogg som ni kan se här.

Väl uppe i Stöten började vi direkt med några åk i backen innan vi kunde checka in i vår stuga. Det var väldigt smidigt med liftarna och inga köer alls i backarna.

Noah och Leya i backen.

Boende i Stöten

Stugan låg direkt vid backen och var fullt utrustad med kök, badrum, tvättmaskin, torkskåp och bastu. Ja, allt man behövde. Vi passade även på att besöka badhuset den första kvällen. Där fanns det bubbelpool och några lite större pooler.

Andra dagen kom vår överraskning för barnen. Vi hade frågat om Tomas och Malin ville komma upp då vi hade en stuga med 8 sängplatser. Vi utforskade nya backar runt om i Stöten och åkte snowboard och skidor hela dagen.

Jag, Fanny, Tomas och Malin

Video med Tomas och Malin

Vi spelade in en Youtube-video med Tomas och Malin. Vi fick låna badet i Stöten en kväll efter stängning.

Kolla in Tomas och Malins film från Stöten.

Stöten har allt

Stöten har bra backar som passar alla, vi gillade att det var rätt långa backar så ett åk upp och ned tog rätt lång tid. Det var absolut ingen kö i backarna och det var lugnt och skönt. Allt vi behövde fanns på området, inklusive spa med bowling och en liten butik.

Vår Subaru Forester hade inte några problem på vintervägarna.

Mer om Stöten i Sälen

Läs mer om Stöten här.

Mer familjeäventyr på min blogg kan du läsa här.

Följ gärna mig på Instagram och Tiktok.

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Stäng
© Copyright 2019. All rights reserved.
Stäng