Sök

Simevent Helt Hundra

Vi simmar 100×100 meter för barnen

Den 29e december gick simeventet Helt Hundra av stapeln på Rosenlundsbadet i Jönköping. Tillsammans med Crawlcoachen anordnade vi eventet med stöd av Jönköpings kommun och Rosenlundsbadet. Samtidigt som vi simmade 100 x 100 meter samlade vi in pengar till förmånen för allas möjligheter till idrott.

Deltagarna kunde själva, eller i lag, simma upp till 10 000 meter. Varje vuxen betalade 100 kronor för deltagandet. Föreningar som verkar för allas möjlighet till idrott har sedan haft möjlighet att ansöka om intäkterna från eventet.

Totalt blev vi 100 personer som simmade och summan vi samlade in blev 14 000 kr. Det blev JSS och X-flow som fick dela på summan. Båda föreningarna har ett arbete riktad mot barn som kan behöva extra stöd för att ägna sig åt idrott.

Vi passade såklart på att simma vi med. Vi delade upp 10 000 meter efter ÖTILLÖ-sträckorna och simmade 10 000 meter var.

Tack!

Det blev ett super lyckat event. Tack för alla som kom och deltog och tack till alla sponsorer. Nocco, Barebells, Tyngre, Jönköping Open Water, Sjöloppet, Jönköping Swimrun, Werlabs, Gococo, Persgården, Flowlife.

Se mer om träning på bloggen.

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Stäng
© Copyright 2019. All rights reserved.
Stäng