Sök

Nominerad till Guldhjärtat ”Årets Förebild”

DCIM105GOPROGOPR0457.JPG

Stor och hedrande nominering

TACK! Jag känner mig mig oerhört hedrad och glad att jag är nominerad till Guldhjärtat på Fitnessfestivalen. Dessutom i kategorin ”Årets Förebild”. Det är så stort för mig. Jag har under senaste året jobbat mycket med att nå ut till er följare på mina sociala kanaler där jag vill inspirera ALLA till rörelse och träning i alla dess former. ALLA kan träna och ALLA kan hitta en form av rörelse på ett sätt som man själv tycker är roligt. Det senaste året har varit väldigt speciellt, intensivt med så många nya fantastiska kontakter, vänner och kollegor. Jag har svårt att beskriva hur tacksam jag är efter att ha fått denna nominering. Det är svårt att ta in. Kärlek till er som nominerat mig.

Min största förebild är min älskling @fanny_josefine. ♥️ Hon är den som fått mig att våga vara mig själv, att våga vara den jag vill vara. All kärlek till Fanny som också är nominerad till Guldhjärtat i kategorin ”Årets Sociala Media Influencer”. Hon är så värd den nomineringen.

Jag är så otroligt tacksam, rörd och ödmjukt stolt.

Om du skulle vilja lägga en röst på mig eller Fanny så finns det länkar nedan. 🙏🏼🙏🏼

Rösta på oss

Rösta på mig som ”Årets Förebild” https://sv.surveymonkey.com/r/LFJ5H3B

Rösta på Fanny som ”Årets Sociala Media Influencer” https://sv.surveymonkey.com/r/ZF8VRKM

3 comments

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Stäng
© Copyright 2019. All rights reserved.
Stäng