Sök

Lost Villa – Träningsparadiset i Kroatien

Drömresemålet för dig som bara vill träna och njuta av lugnet

Vi har precis varit på världens drömvecka på Lost Villa. Långt ifrån civilisationen, sista huset på en lång grusväg på en ö utanför Split i Kroatien. Lost Villa är väldigt speciellt för oss, om du vill veta varför kan du läsa här.

Vår vecka på Lost Villa. Se filmen.

Lost Villa drivs av Fitness.Travel som arrangerar träningsresor på våren och hösten till detta underbara ställe. Det finns en hel Eleiko-box med möjlighet till crossfit-inspirerad träning. Det är utbildade coacher som håller i pass flera gånger om dagen.

Resa

När du bokar din resa till Lost Villa kan du välja med eller utan flyg. Om du väljer utan flyg kan du ta tåget till Split. Det som är bra med resan är att allt ingår. Du blir upphämtad på flygplatsen och sen behöver du inte öppna plånboken förrän du åker hem. Eftersom det inte finns några närliggande restauranger eller affärer så lagas all mat av kocken på plats. Båten från Split till Hvar tar cirka två timmar och sedan är det en bilresa på en timma till slutdestinationen.

Boende

Området kring Lost Villa är uppdelat i 3 olika platsen. Lost Beach, Lost Bay samt Lost Villa.

En översikt över området.

Lost Beach – Det är här de flesta av gästerna bor. En fantastisk plats en enkla lägenheter. Det är också här man kan finna fitnessbaren och restaurangen. Nere vid stranden finns det även träningsmöjligheter samt utlåning av SUP.

Lost Bay – Platsen ligger mitt i mellan villan och stranden. Här finns några av lägenheterna och det finns en privat strand precis nedanför.

Lost Villa – Sista huset på grusvägen. Det är här det stora gymmet finns och det är här klasserna hålls. Det är en nästan fullutrustad Eleiko-box.

Det finns WIFI-hotspots på alla platserna. Det är långt till närmaste by och det finns inga andra restauranger i närheten.

Fitnessbaren har öppet varje eftermiddag.

Maten

Frukosten finns tillgänglig i lägenheten och det är så kallad gör det själv-frukost. Lunch och middag serveras i reatauranger i buffé form. Måltiderna äter man på utsatta tider tillsammans med de andra gästerna på resan. Om man blir hungrig där i mellan finns det alltid fitnessbaren.

Träning

Här kan verkligen alla träna, du behöver inte vara proffs. Det finns något för alla och coacherna anpassar träningen så att alla kan vara med. Du kan träna funktionell styrketräning, simning, yoga, löpning och mycket mer!

Jag gillar verkligen Lost Villa. Det är lugnet, att det är så off. Man kan bara va. Inga affärer, inga restauranger, ingenting. Bara gott sällskap, träning och avslappning. Det klistallklara vattnet i Adriatiska havet är fantastiskt. Vi simmade 18km under veckan och det är en njutning varje gång. Under veckan vi var där var Helena Falk huvudcoach. Vi var med på några pass, vilket va grymt bra.

Swimrun på Lost Villa. Magisk plats att träna swimrun.

Hemresan

Hemresan startade ganska tidigt på morgonen, det blev lite lite sömn men vi fick istället uppleva en magisk soluppgång över ön Hvar ifrån båten när vi åkte mot Split. Väl i Spilit var vi snart på flygplatsen och på¨väg hem. Vi var i Sverige redan innan lunch.

Allt som allt. En resa till Lost Villa är inget att tveka på. Det är bara att boka!

Read all about it on Team Lost blog.

Läs mer om träningsresor eller Kroatien på min blogg.

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Stäng
© Copyright 2019. All rights reserved.
Stäng