Sök

Jag byter användarnamn på sociala medier

Från cfpatrik till patrikwidell

Efter en längre period av funderande och planering så byter jag idag användarnamn på de flesta av mina sociala medier. De plattformar som främst berörs är Instagram, TikTok, Likee, Youtube samt Facebook

Snapchat berörs inte då det för närvarande inte finns möjlighet att byta användarnamn.

Mitt tidigare användarnamn cfpatrik där delen CF var en förkortning av CrossFit kände jag inte stämde in på mig längre. Jag tränar inte längre främst CrossFit utan sysslar med funktionell träning, löpning och simning. En stor del av min träning handlar om Swimrun, där jag också tävlar i sporten.

Mitt nya användarnamn patrikwidell känns mer relaterbart, eftersom det är mitt namn. Det känns också mer naturligt för mig att ha mitt riktiga namn på sociala medier då jag vill skapa en gemenskap med mina följare som bygger på att vi känner varandra och att jag är öppen med vem jag är.

Jag hoppas att detta inte skapar några problem för er som följer mig. Du får gärna ställa frågor i kommentarerna om du har någon.

Ha en bra dag!

1 comment

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Stäng
© Copyright 2019. All rights reserved.
Stäng