Sök

Hooks Herrgård, Småland

Vacker plats med fantastisk service

Hooks Herrgård är en magisk plats strax söder om Jönköping. Vi spenderade två dagar på herrgården och han testa på SPA och ett snabbt pass i gymmet. Det finns allt man kan tänka sig på herrgården. Allt från en fullskalig golfbana till konferens-avdelning till ett stort och lyxigt SPA.

Herrgården ligger precis vid sidan av Hokasjön vilket gör platsen magisk när man avnjuder spa-avdelningen. Avdelningen är 1300 kvm och det finns både varma och kalla källor, en 20 meter simbassäng och olika bastu.

Vi avnjöt under kvällen en fantastisk tre-rätters middag. Det var lika gott som det ser ut på fotona.

Ett besök på herrgården kan verkligen rekommenderas!

Mer om Hooks Herrgård

Sedan 1963 hälsar Familjen Edberg dig välkommen till denna rofyllda oas, ett par mil söder om Jönköping. Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar. Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär.

Tripadvisor om Hooks Herrgård

Läs mer om dagsutflykter på min blogg.

Read about it on Team Lost blog.

Write a response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Stäng
© Copyright 2019. All rights reserved.
Stäng