Elitstyrkans Hemligheter 2022

Under våren i fjol skickade jag in en ansökan till Elitstyrkans Hemligheter 2022. Det visade sig att produktionen var lika intresserade av mig som jag var av dom, haha. Jag blev ombedd att filma de inledande fystesterna på hemmaplan pga av rådande pandemi. Under sommaren fick jag sedan ett samtal från Jarowskij där de ville att jag skulle komma på casting i Stockholm.

Skidsemester i Stöten, Sälen

Vi tog med barnen, fyllde bilen och åkte norrut mot Stöten i Sälen. Resan påbörjades i Jönköping. Eftersom det är rätt många timmars bilfärd upp till Stöten så bestämde vi oss att stanna på och sova en natt på hotell i Malung på vägen upp. Då kunde vi komma fram pigga och fräscha på morgonen och börja åka direkt!

Nyårslöpning på mossen

Vi i Team Lost har skapat en ny nyårstradition! Vi började dagen med att åka till Dumme mosse för att springa. Väl där insåg vi att det var otroligt många som tänkte samma sak. Många hade åkte dit för att gå en promenad. Vi tycker att löpning är roligare. Vi sprang på spångar och mosse. Det var blött och mjukt på mossen och spångarna var lite hala av is.

Hooks Herrgård, Småland

Hooks Herrgård är en magisk plats strax söder om Jönköping. Vi spenderade två dagar på herrgården och han testa på SPA och ett snabbt pass i gymmet. Det finns allt man kan tänka sig på herrgården. Allt från en fullskalig golfbana till konferens-avdelning till ett stort och lyxigt SPA.

Stäng
© Copyright 2019. All rights reserved.
Stäng